Seminar Pemikiran Noordin Hassan - Berita Harian , (2012)
SEMINAR pemikiran sasterawan Negara Noordin Hassan: Menelusuri Teks, Menyingkap Fitrah akan diadakan di Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP), Kuala Lumpur, pada 22dan 23Mei ini.