MPSJ lancar dua projek Bandar Hijau Serdang - Berita Harian (2012)
SERDANG: Majlis perbandaran Subang Jaya (MPSJ) melancarkan dua projek pembangunan Bandar Hijau Serdang dengan kerjasama Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini, baru-baru ini.