Ekspo Kerjaya UPM bantu graduan - Utusan Malaysia (2012)
KUALA LUMPUR 20 Mei Ekspo Kerjaya anjuran Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini mampu menjadi platform kepada bakal siswazah untuk mengetahui aspek teknikal persediaan sebelum dan semasa sesi temu duga.