Dr. Zarida, dua pegawai KD Tun Razak dahului senarai penerima darjah kebesaran Selangor - Utusan Malaysia (2012)
SHAH ALAM 21 Mei - pengarah Bahagian Pengurusan Pembangunan Akademik, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Zarida Hambali mendahului senarai 304 penerima darjah dan bintang kebesaran negeri sempena Ulang Tahun Keputeraan Sultan Selangor Ke-66.