Berkongsi Idea 300 Alumni UPM seluruh negara berkumpul teruskan aspirasi Universiti - Harian Metro, Syanty Octavia Amry (2012)
SERDANG: Sempena sambutan ulang tahun ke-81 penubuhan Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini, Persatuan Alumni universiti itu mengadakan 'Hari Alumni UPM kali ke-4' serta forum khas, Serdang Heritage bertajuk 'Membudayakan Berilmu Berbakti'.