1977: Hussein Onn ke Ekspo Pertanian UPM - Utusan Malaysia, (2012)
PERDANA Menteri. Datuk Hussein Onn dan isterinya. Datin Suhaila Noah disambut meriah setibanya pada upacara perasmian Ekspo Pertanian Pesta Konvokesyen Universiti Pertanian Malaysia (UPM), Serdang, Selangor pada 24 Julai 1977.