Kontinjen UPM cemerlang Tuan rumah tepati ramalan apabila ungguli SUKIPT selepas berjaya rangkul 12 emas, 5 perak - Harian Metro, (2012)
TUAN rumah Universiti Putra Malaysia (UPM) menepati ramalan apabila mengungguli Kejohanan Olahraga Pra Sukan IPT Malaysia (SUKIPT) di Stadium Putra UPM Serdang, minggu lalu.