Kaharuddin,Siti Munirah atlet terbaik UPM - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR - Atlet memanah negara Mohd. Kaharuddin Ashah dan pemain skuasy Siti Munirah Jusoh dinobatkan sebagai Olahragawan dan Olahragawati Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-29, semalam.