Jangan peram pemain' BAM perlu 'celik' dengan bakat yang ada: Zolkples - Berita Harian , Mohd Fitrie Muhamad (2012)
JANGAN peram pemain!Mungkin itulah kesimpulan ringkas yang dapat diberikan Ketua Pengarah Majlis Sukan Negara (MSN), Datuk Zolkples Embong terhadap situasiyang sedang dihadapi sukan badminton sekarang