Atlet Negara Dedah Kepentingan Bersukan - Berita Harian , Raziatul Hanum A Razak (2012)
SERDANG: pelajar kursus perencanaan program Pendidikan Dewasa Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Program Sehari Bersama Penghuni Rumah Nur Hikmah (RNH),Kajang, baru-baru ini.