Menjengah dunia ICT Malaysia - Berita Harian , (2012)
PERKEMBANGAN Teknologi Maklumat dan Komunikasi (lCT) negara ini semakin memberangsangkan selepas kerajaan mengambil inisiatif menubuhkan Koridor Raya Multimedia (MSC) pada lOgos 1996.