Program UPM Melahirkan Usahawan Tani - Berita Harian , (2012)
USAHA melahirkan usahawan muda pertanian bukannya mudah kerana jika tidak kena caranya, segala usaha pasti terhenti separuh jalan kerana kerjaya dalam bidang pertanian sering dianggap tidak menarik selain tiada jaminan masa depan yang cerah. Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Jabatan Perniagaantani dan Sistem Maklumat, Fakulti Pertanian, bagaimanapun tampil dengan projek terbaru, Inkubasi Usahawantani yang bermatlamat melahirkan usahawan tani berwibawa diketuai Felo Perunding Kanan, Sahbani Saimin yang mengupas inti pati projek terbabit kepada wartawan Varsiti, KHAIRINA YASIN.