Menjadi manusia - Berita Harian , Daeng Ramliakil (2012)
MENJADI murid sekolah rendah,banyak pelajaran yang dipelajari murid lelaki ini. Untuk menjadi manusia bukannya mudah, demikian barangkali fikirnya.