Cases submitted for Postmortem Examination to Universiti Pertanian Malaysia in 1977 - Abdul Rahman, Sheikh Omar; Ungku Mohsin, Ungku Chulan (1980)
Satu kajian telah dibuat diatas kes- kes yang diterima untuk pemeriksaan posmortem Jabatan Pathologi dan mikrobiologi veterinar Universiti Pertanian dalam tahun 1977. Sebanyak 1413 kes telah diterima terdiri dari 13 spesis haiwan. Data tentang penyakit-penyakit yang diketemui dibentangkan dan dibincang dengan ringkas.