Pelajar menang Proton Savvy - Mingguan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 17 Mac - Seorang pelajar tahun pertama Universiti Putra Malaysia (UPM) tidak menyangka penyertaannya dalam peraduan 'SMS dan Menang' sempena Pameran Power of 1 anjuran Perusahaan Otomobil Nasional Bhd. (Proton) akan membawa tuah kepadanya.