Jangan sampai jadi mangsa - Utusan Malaysia, Rabiatul Adawiyah Koh abdullah (2012)
CUBA anda pejamkan mata dan bayangkan zaman kanak-kanak dan remaja anda.Kenangan itu pastinya membuatkan anda tersenyum sendiri..