Pendaftar UPM gesa tingkatkan pengurusan KKP - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2012)
SERDANG, 22 Nov – Setiap pusat tanggungjawab (PTJ) di Universiti Putra Malaysia (UPM) digesa untuk meningkatkan tahap kecekapan pengurusan keselamatan dan kesihatan pekerjaan (KKP) bagi memastikan persekitaran kerja yang selamat dan sihat kepada warganya.