MPSJ lancar bandar hijau - Harian Metro, (2012)
SUBANG JAYA:Selaras usaha mewujudkan bandar 'hidup' dan mapan, Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) akan mengadakan MajIis Pelancaran Bandar Hijau Serdang bertempat di Taman Tasik Sri Serdang, Seri Kembangan dekat sini, esok.