Projek Blue Pea Powder SAMT Sultan Hisamuddin juara Sains Inovasi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 20 Nov – Pelajar Sekolah Agama Menengah Tinggi Sultan Hisamuddin (SAMTSH), Selangor berjaya bergelar johan dengan mempertandingkan projek inovasi iaitu Bionatural Blue Pea Powder dalam Science Innovation and Invention Competition 2012 anjuran Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama L’Oreal Malaysia.