Lapan pensyarah UPM terima pengiktirafan Green Computing Instructor - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 4 Nov – Lapan pensyarah Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (FSKTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) dianugerahkan sijil Certified Green Computing Instructor yang diiktiraf dunia.