UPM berpotensi menjadi universiti agropelancongan – Ng Yen Yen - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2012)
SERDANG, 4 Dis - Menteri Pelancongan Malaysia, Dato’ Sri Dr. Ng Yen Yen berkata Universiti Putra Malaysia (UPM) berpotensi menjadi universiti agropelancongan pertama di Malaysia.