Penyelidik UTM raih 23 emas - Harian Metro, (2012)
Universiti Teknologi malaysia (UTM) mempamerkan keunggulan dalam bidang inovasi dan penyelidikan apabila merangkul 23 emas,22perak dan tiga gangsa di Expo teknologi Malaysia (MTE)2012,baru-baru ini.