Cabaran usahawan muda 19 wakil lPTA bertanding dalam simulasi perniagaan di UUM - Harian Metro, Siti Salmiah A Hamid (2012)
SERAMAI 19 wakil institusi pengajian tinggi awam (IPTA) menyahut cabaran bagi membuktikan kebolehan mereka dalam Pertandingan Simulasi Perniagaan IPTA 2012 penngkat kebangsaan, baru-baru ini.