Dana penyelidikan bahasa Tamil - Utusan Malaysia, Mohd Saiful Mohd Sahak (2012)
KEMENTERIAN Sumber Manusia memberi sumbangan berjumlah RM5O,OOOkepada Tabung penyelidikan Bahasa Tamil, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK) Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk meluaskan penyelidikan dan penerbitan dalam bahasa itu baru-baru ini.