Sainstis Wanita memburu kejayaan - Utusan Malaysia, Mimi Sakinah Abdul Munaim (2012)
MENGUNGKAP secara ringkas mengenai kejayaan pensyarah muda ini,rasanya tidak cukup untuk berkongsi semua pencapaian yang diterima setakat ini sebagai panyelidik di Universiti Malaysia Pahang (UMP)