Laman Xeriscape - Berita Harian , Noor Azizi Mohd Ali (2012)
TIADA siapa yang mahu laman kediaman gersang.Namun,ada satu konsep laman yang mengekalkan tema gersang.mungkin agak pelik bunyinya tetapi gersang yang dimaksudkan ini bukanlah seperti padang pasir yang tidak ada tumbuhan kering dan kontang.