Rancang kerjaya ikut bidang pengajian - Utusan Malaysia, Sidek Mohd Noah (2012)
SITUASI semasa menunjukkan tidak semua pelajar berjaya mendapat program pengajian yang menjadi pilihan mereka sehingga terpaksa mengikuti program pengajian pilihan kedua, ketiga dan seterusnya yang kurang diminati.