Hasil baja organik PPSPPA perkenal program pengkomposan sisa makanan kurangkan pembebasan gas metana - Harian Metro, Norfaisal Jahuri (2012)
MELAKA: Disebabkan gas metana yang terhasil akibat pereputan sisa organik 24 kali ganda lebih berbahaya daripada karbon monoksida, Perbadanan Pengurusan Sisa Pepejal dan Pembersihan Awam (PPSPPA) negeri mengadakan program pengkomposan sisa makanan kepada penduduk di negeri ini.