Program Gaya Hidup Sihat di UPM - Utusan Malaysia, (2012)
KUALALUMPUR 8 Mac Orang ramai dipelawa memeriahkan Hari Gaya Hidup Sihat 2012 yang yang akan berlangsung di Universiti Putra Malaysia (UPM) pada 21 April ini.