UPM buat penyelidikan landskap Putrajaya - Berita Harian , Noor eszereen juferi (2012)
SERDANG: fakulti reka bentuk dan Seni Bina (FRSB),Universiti Putra malaysia (UPM) menjalikan kerjasama pintar bersama perbadanan putrajaya (PPJ) bagi menjalankan penyelidikan landskap dab alam sekitar di putrajaya dalam bidang berteraskan pembangunan mampan dan teknologi hijua.