Peserta negara cuba pertahan kejuaraan - Utusan Malaysia, (2012)
PUTRAJAYA 7 Mac - Peserta negara, Fathiah Ibrahim yang berjaya ke peringkat akhir Pertandingan Pidato Antarabangsa Bahasa Melayu (PABM) Piala Perdana Menteri 2012 esok akan cuba sebaik mungkin untuk mempertahankan kejuaraan Malaysia bagi kategori nusantara.