Pilihan makanan si manja lebih sihat - Utusan Malaysia, Mariatul Qatiah Zakaria (2012)
PADA Ogos 2010, Nestle (Malaysia) Berhad dengan kerjasama Persatuan Pemakanan Malaysia (NSM), telah melaksanakan program Kanak-Kanak Sihat Nestle (NHK).