Potret Siswa - Berita Harian , (2012)
SERAMAI 1,351 guru pendaftar bagi program pengajian jarak jauh UPM-KPJ dalam majlis pendaftaran program pensiswazah guru di Universiti putra Malaysia (UPM) bulan lalu.