Pelajar UPM berbakti - Harian Metro, (2012)
RAJIN..pelajar Universiti Putra Malaysai (UPM)membersikan kawasan dewan ketika program kemasyarakatan mahasiswa UPM bersama penduduk Kampung Padang,Hulu Selangor,baru-baru ini.