BN perlu kekelkan momentum untuk mendapat kembali majoriti dua pertiga - Utusan Malaysia (2012)
KUALA LUMPUR 6 Mac - Sekiranya Barisan Nasional (BN) berjaya mengekalkan momentum kelebihan yang dimilikinya kini sehingga Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) akan datang, maka tidak mustahil bagi perikatan itu untuk mengembalikan majoriti dua pertiga yang terlepas pada 2008.