Kebajikan jangka panjang mampu tarik sokongan rakyat - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 5 Mac - Barisan Nasional (BN) akan terus mendapat sokongan daripada rakyat sekiranya kebajikan awam sentiasa diteliti dalam jangka panjang, sekali gus memberi peluang kepada BN untuk meraih kemenangan dalam Pilihan Raya Umum Ke-13 akan datang.