200 pegawai bakal hadir - Harian Metro, (2012)
SERDANG:seramai 200 pegawai kanan kerajaan Bangladesh dijangka menghadiri program latihan pembangunan pengurusan dan kepimpinan Malaysia selama empat bulan di Sekolah Pengurusan Graduan(GSM), Universiti Putra Malaysia (UPM), di sini.