Kemelut paUtik PAS Kedah kerana berebut kuasa Menteri Besar, dua bekas EXCO berpegang kepada prinsip, keputusan masing-masing - Berita Harian (2012)
LAPAN EXCO Kedah menerima pelantikan semula. Adakah ini kemuncak penyelesaian atau krisis akan berpanjangan. perlantikan semula itu membabitkan lapan exco Kerajaan Pas Kedah.lni menunjukkan bahawa masalah PAS Kedah dan PAS Pusat bertambah rancak. Sempadan sudah digaris atau diukir bagi puak yang bergelut atau bersaing untuk merebut kuasa di negeri berkenaan.