Pelajar tak endah sejarah mudah diseleweng fakta - Berita Harian , Noor Mohamad Shakil Hameed (2012)
MUTAKHIR ini,isu berkaitan sejarah negara mula menarik perhatian dan minat khalayak apabila ada pihak tertentu yang cuba memutar-belit dan mengemukakan fakta mengelirukan berkaitan sejarah negara mengikut tafsiran masingmasing.