Tunku- Besar Seri Menanti, adik sertai ekspedisi - Berita Harian , Amirul Nubli Wan ahmah (2012)
SERI menanti: anakanda Yang Dipertuan Besar Negeri Sembilan, Tunku Besar Seri Menanti, Tunku Ali Redhauddin Tuanku Muhriz dan adiknya, Tunku Zain Al-'Abidin, berjalan kaki meredah hutan sejauh kira-kira dua kilometer untuk melawat tapak bersejarah Bukit Tunggal, Jumbang di sini, Khamis lalu.