Usah hanya makan angin Kenai pasti universiti luar negara tunjuk minat laksana program mobiliti pelajar bagi mudahkan pindahan kredit - Harian Metro, Hayati Ibrahim (2012)
PUTRAJAYA: Universiti tempatan dirninta mempertingkatkan usaha mengenal pasti universiti di luar negara yang berminat melaksanakan program mobiliti pelajar dengan menawarkan sistem pemindahan kredit.