Sistem pindah kredit perlu untuk jayakan mobiliti pelajar 1PT - Utusan Malaysia, (2012)
PUTRAJAYA 2 Mac - Satu sistem pemindahan kredit yang jelas dan seragam perlu dibangunkan untuk diguna pakai oleh para penuntut yang terlibat dalam pelaksanaan program mobiliti pelajar ke institusi pengajian tinggi (lPT) lain di rantau ini.