UPM anjur pameran dalam bentuk maya - Berita Harian , Noor Eszereen Juferi (2012)
SERADANG: kaedah pameran artifak memasuki dimensi baru apabila konsep Virtual Library Museum Pages (VLMP) diperkenalkan Fakulti Reka Bentuk dan Seni Bina (FRSB) Universiti Putra Malaysia (UPM) dalam pameran 'Sustainable Tropical Environmental Design Exhibition 2011' (STEDex 11) yang berlangsung di sini, baru-baru ini.