125.000 ditawar sertai program keusahawanan - Berita Harian , Zul lkhwan Muhammad (2012)
MERSING: Kementerian Pertahanan mengenal pasti kira-kira 125,000bekas anggota Angkatan Tentera Malaysia (ATM) tidak berpencen di seluruh negara untuk menyertai program khas keusahawanan dan peluang kerjaya bagi meningkatkan sosioekonomi mereka.