KPT rai atlit IPT cemerlang 2011 - Berita Harian , (2012)
KEMENTERIAN pengajian tinggi (KPT)akan meraih atlit dari Institusi Pengajian Tinggi (KPT) yang mempamer kecemerlangan sepanjang 2011 termasuk 58 pemenang pingat - semua warna pada Sukan SEAdi Palembang dan Jakarta, November lalu.