UPM memeterai MoU dengan MAIS - Berita Harian , Noor eszereen juferi (2012)
SERADNG: Unoversiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani memorandum persefahaman (MoU) dengan majlis agama Islam Selangor (MAIS)bagi memastikan kelancaran pengurusan dana wakaf Ilmu UPM.