Ceramah khas sempena Maulidur Rasul - Berita Harian , (2012)
KUALA SELANGOR: semperna smabutan maulidur rasul, Masjid An-Nur di Saujana Utama di sini, turut mengadakan ceramah khas disampaikan Pensyarah Kanan Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia (UPM),Dr Mohd Sukki Othman.