Ahli PERMADA sahut cabaran Endau Rompin - Berita Harian, (2012)
MEMANClNG jam 2 pagi,berkayak dua kilometer selama empat jam,berakit dan mandi manda di air terjun seri mahkota antara pengalamn tidak dapat dilupakan 40 ahli persatuan kebajikan perkasa pahang (PERMADA) Universiti Putra Malaysia (UPM) yang menyertai program bina semagat pasukan di Taman Negeri Indau Rompin,Pahang baru-baru ini.