UPM menang dua hadiah Anugerah MOHE Entrepreneurial Awards (MEA) - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
KUALA LUMPUR, 5 Dis – Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi dua hadiah MOHE Entrepreneurial Awards (MEA) 2012 edisi pertama iaitu kategori universiti Entrepreneurial Impact dan kategori pelajar Best Student Enterprise, dengan menewaskan lima finalis Institut Pengajian Tinggi Awam (IPTA) yang lain.