UPM kedudukan ketiga terbaik portal/laman web IPTA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG - Universiti Putra Malaysia (UPM) menunjukan peningkatan dalam penyediaan laman web dan portal dengan mendapat kedudukan ketiga daripada 12 terbaik antara 20 institusi pengajian tinggi (IPTA) pada tahun 2012 berbanding kedudukan kesepuluh dan 4 bintang pada tahun sebelumnya.